www.vivi

Sose nézd le mást,ha nem tetszik akkor mond meg neki,de sose mondj a háta mögött olyanokat róla amit ő nem tud vagy nem is igaz...!!!!!!!!!!!!!!!!44

husleves

Hozzávalók:

30 dkg darált hús, sárgarépa, gyökér, zeller, burgonya, paprika, köménymag, egész fekete bors, só.

Leírás:

Zsírban megdinszteljük a darált húst, felengedjük vízzel. Közben kis csíkokra vágjuk a sárgarépát, a gyökeret, és a burgonyát, kevés zsíradékon kicsit azt is megpirítjuk. Ha a hús félig megfőtt hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket. Készre főzzük. Cérnametélttel tálaljuk.

Csontleves

 

Húsos levesek új
Húsos levesek új : Csontleves

Csontleves

  2009.02.12. 20:09

 

 

 

Csontleves elkészítése
Hozzávalók
1,5 kg húsos csont (marha vagy disznó)
30 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
10 dkg karalábé
10 dkg zeller
10 dkg kelkáposzta
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db húsleves kocka (én szoktam)
1 zöldpaprika
1 paradicsom
fekete bors

Az előzetesen felaprított, majd leöblített csontokat tegyük egy mély lábasba, adjunk hozzá sót, szemesborsot, a meghámozott hagymát, s 2,5 liter hideg vízzel tegyük fel főni. 1-1,5 óra lassú főzés után (a közben esetleg képződő habját szedjük le) tegyünk bele a zöldséget, s változatlanul igen lassan főzzük tovább.  A lábast húzzuk le a tűzről, s hagyjuk néhány percig ülepedni. Majd szedjük le a zsírját, s (nem öntve, hanem kanalazva)

Cérnametéltel tálaljuk!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 6
Heti: 10
Havi: 30
Össz.: 23 729

Látogatottság növelés
Oldal: egeszseges etelek
www.vivi - © 2008 - 2024 - default.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »